Uitslag iRidium Awards bekend!

De eerste editie van de iRidium Awards vond plaats van 17 december 2013 tot 28 februari 2014.

Het hoofdkantoor ontving maar liefst 18 projecten uit 10 verschillende landen: Rusland, Belarus, Brazilië, Vietnam, England, Nederland, België, Tjechië, Frankrijk en Saoedi-Arabië. 

Alle ingezonden filmpjes + bijbehorende beschrijvingen zijn door het team in Rusland bekeken en beoordeeld.

De kwaliteit en diversiteit van de ingezonden was zo groot, dat het hoofdkantoor besloten heeft om nog een 4e prijs beschikbaar te stellen en 2 nominaties!★ ★ ★ ★ 1e prijs ★ ★ ★ ★

Het project «BeeToo Home» is een schitterend domotica-project gemaakt met iRidium mobile: een unieke interface, zeer veel functies, en veel unieke aanpassingen! Met 4 iPods, 6 iPads mini, 2 iPads 4g, iPads 3g & iPhone wordt alles bestuurd, inclusief de intercom en IP-camera's.

Alexander Borovsky.png


Alexander Borovsky

Location: Russia, Moscow
Company: EST Ltd. 

Stanislav Buyanov.png


Stanislav Buyanov

Location: Russia, Moscow
Company: EST Ltd. 

"De gewonnen prijs: een iPhone 5S!!!


★ ★ ★ 2e prijs ★ ★ ★

Het «SmartCasa» concept is een inzending van één van onze Nederlandse klanten: SmartCasa Home Automation uit Tilburg. Een uniek concept met veel verschillende apparatuur, unieke JavaScript drivers en een zeer origineel design van de interface. Via iPad Air / iPad mini retina kunnen alle systemen bestuurd worden met volledige 2-weg communicatie, uitsluitend via IP!

Johan de Laat


Johan de Laat

Locatie: Nederland, Tilburg
Bedrijf: SmartCasa Home Automation

Project «SmartCasa»

De gewonnen prijs: 2 Device licenties


★ ★ 3e prijs ★ ★

Het project «Home Automation»is ook een inzending van één van onze klanten: iTechnics.be uit België ! Een compleet project, gebaseerd op een compleet aangepaste interface! In dit project worden 4 iPhones en 3 iPads gebruikt voor de besturing van verlichting, gordijnen, temperatuur, sauna en jacuzzi, maar ook de A/V apparatuur via XBMC en Sonos. Ook worden alle IP-camera's op de iPhones en iPads gevisualiseerd.

Юрген де Меуленаре


Jurgen de Meulenaere

Locatie: België, Izegem
Bedrijf: iTechnics.be

De gewonnen prijs: De Neon GUI


★ 4e prijs ★

Het project BeSmart is ook een mooi voorbeeld van een compleet Domotica-huis. Alle systemen in het huis worden bestuurd via aangepaste interfaces voor de iPad mini, Samsung Galaxy S4, en Samsung HomeSync.

Oleg Kolodin


Oleg Kolodin

Locatie: Rusland, Tambov
Bedrijf: Avtor Ltd.

De gewonnen prijs: 1 Device licentie of de Neon GUI


Nominatie «Zakelijke oplossing»

Het project Enter is een compleet ander voorbeeld wat er mogelijk is met iRidium mobile in zakelijke omgevingen! Met iRidium wordt vanaf een iPad alle verlichting bestuurd in een showroom en toont alle informatie over de artikelen.

Pavel Garin


Pavel Garin

Locatie: Rusland, Saratov 
Free-lance integrator

De gewonnen prijs: 1 Device licenstie of de Neon GUI


Nominatie «Script Drivers in AV Projecten»

Het project Kartina TV is een complete script-gebaseerde oplossing met iRidium! Het project heeft drivers, speciaal ontwikkeld voor dit project, voor de besturing van verschillende А/V apparatuur (3 TV's, AV receiver, mediaplayer, karaoke) met volledige 2-weg communicatie.

Vladimir Shabunin


Vladimir Shabunin

Locatie: Rusland, Moscow
Free-lance integrator

Project Kartina TV