17.06.2015

Het team van iRidiumMobile.nl verwelkomt nieuwe partner Van Maanen Domotica

Het team van iRidiumMobile.nl verwelkomt weer een nieuwe partner!

Nederasselt | juni 2015

Het netwerk van installateurs en system-integrators dat werkt met de software van iRidium mobile wordt steeds groter.

Recent koos ook Van Maanen Domotica Solutions uit Ede (onderdeel van de Van Maanen Techniek Groep) voor de high-end visualisatie-software van iRidium mobile voor de vele projecten die Van Maanen jaarlijks realiseert.

Eigenaar Wijnand van Maanen volgde al een tijdje de snelle ontwikkelingen binnen iRidium mobile, en besloot onlangs definitief te gaan werken met de software van iRidium mobile.

Van Maanen: “Door de veelheid aan projecten die wij realiseren, met een uiteenlopend aantal protocollen, is iRidium mobile de enige oplossing die op dit niveau meekan.
Zij zijn in staat om niet alleen deze protocollen stuk voor stuk supersnel en stabiel aan te sturen, maar ook te integreren met koppelingen naar HVAC (Modbus), Audio/Video en IP-Camera’s. Reden voor ons om met iRidium mobile in zee te gaan”.

“Inmiddels is het eerste KNX-project (een luxe villa te Renswoude) zo goed als afgerond, en zitten er nog verschillende projecten die we met iRidium gaan doen in de pijplijn.
Onze klanten zijn uiterst enthousiast door de unieke grafische mogelijkheden, die geen enkel ander pakket kan bieden in combinatie met de vele protocollen die iRidium mobile ondersteunt”.

Van Maanen zal het bovengenoemde KNX-project ook indienen om mee te dingen naar de KNX Professionals Award 2015.


Over Van Maanen Domotica Solutions:
Als onderdeel van de Van Maanen Techniek Groep realiseerde Van Maanen Domotica Solutions inmiddels een groot aantal domotica-projecten, veelal uitgevoerd met de wereldstandaard KNX.

Luxe woonhuizen, utiliteit en zorgdomotica zijn enkele van de doelgroepen waar Van Maanen zich op richt. Uiteraard in nauwe samen met de andere disciplines van Van Maanen: Zorgtechniek, Techniek en Beveiliging. Recent uitgevoerde projecten, zijn te bekijken op de website van Van Maanen: www.vanmaanentechniek.nl

Over iRidiumMobile.nl:
De software van iRidium mobile is een begrip in België en Nederland.

Honderden installateurs en system-integrators hebben hun weg gevonden om een zeer breed scala van domotica-projecten te realiseren met iRidium mobile: appartementencomplexen, huizen, villa’s, superjachten, kantoorpanden, hotels, industrie en gezondheidszorg: iRidium mobile is toepasbaar in elk segment.

Door de zeer brede ondersteuning van alle populaire protocollen zoals Duotecno, KNX, Domintell, Helvar, Crestron en AMX kan elke installateur en/of system-integrator met iRidium mobile projecten realiseren op elk platform: iOS, Windows, Android en MacOS.

Voor meer informatie: www.iRidiumMobile.nl