09.06.2015

Het team van iRidium mobile feliciteert Domare met haar 100e project!

iRidiumMobile.nl feliciteert Domare uit Doesburg met haar 100e project, gerealiseerd met iRidium mobile!

Nederasselt, juni 2015

In 2012 kwam de eigenaar van Domare –Riny Pieper- in contact met het team van iRidiumMobile.nl op één van de vele beurzen waar iRidiumMobile.nl de afgelopen jaren gestaan heeft.

Logo Domore zwart.jpg

Domare zocht al een tijdje naar een alles-in-1-pakket: een stuk software waarmee alle belangrijke domotica-protocollen zoals Duotecno, Domintell, Helvar, KNX, Crestron en AMX te visualiseren zijn middels 1 App op alle belangrijke platformen zoals iOS, Android, MacOS en Windows.


Daarnaast moest het mogelijk zijn om specifieke functies te kunnen bouwen in de software; dit omdat Domare zeer actief is in de z.g. omgevingsbesturing voor gehandicapten en ouderen die zelfstandig willen blijven wonen.

Vanuit dit eisen- en wensenpakket is Domare gaan testen met iRidium mobile, en al snel waren zij overtuigd van de kracht van de software.

Met de lancering van versie 2.0 (eind 2012) is Domare gaan werken met iRidium mobile, en nu is dus deze belangrijke mijlpaal bereikt: er zijn reeds honderd projecten gerealiseerd door Domare met iRidium mobile!

Met de eigen OEM-app Dimo timmert Domare dus flink aan de weg; en is een flinke diversiteit van projecten opgeleverd. Niet alleen voor de hierboven genoemde doelgroep in de gezondheidszorg, maar ook vele projecten met o.a. Domintell, KNX, Audio/Video, Modbus, Lutron en zelfs met KlikAanKlikUit.

Uniek voor Nederland is de door Domare zelfgebouwde ‘Scan-functie’ binnen iRidium mobile, waarmee gehandicapten middels één enkele drukknop op hun rolstoel of bed de gehele bediening van appartement, woonhuis of flat met iRidium mobile (middels de Dimo-app) kunnen regelen. Het team van iRidiumMobile.nl feliciteert Domare van harte met deze bereikte mijlpaal. We zijn er van overtuigd dat dit nog maar het begin is; veel nieuwe projecten zitten alweer in de pijplijn.

Over Domare:
Domare is gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en leveren van alles-in-1 oplossingen waarbij domotica een belangrijke rol speelt. Domare bedenkt en bouwt niet alleen de hardware, maar ook de bijbehorende software. Daarbij speelt de inzet van iRidium mobile een belangrijke rol; één van de pijlers is dan ook de Dimo-app (beschikbaar in de Apple store), een OEM-versie van iRidium mobile.

Domare werkt landelijk, en is bekend bij alle grote Nederlandse partijen die zorgoplossingen verkopen. Daarnaast levert Domare kennis en ondersteuning bij installateurs en system-integrators die gespecialiseerde oplossingen met iRidium mobile realiseren; met behulp van alle mogelijkheden die iRidium mobile te bieden heeft is er dan ook geen project wat niet met iRidium mobile gerealiseerd kan worden.

Voor meer informatie: www.domare.nl

Over iRidiumMobile.nl:
De software van iRidium mobile is een begrip in België en Nederland. Honderden installateurs en system-integrators hebben hun weg gevonden om een zeer breed scala van domotica-projecten te realiseren met iRidium mobile: appartementencomplexen, huizen, villa’s, superjachten, kantoorpanden, hotels, industrie en gezondheidszorg: iRidium mobile is toepasbaar in elk segment. Door de zeer brede ondersteuning van alle populaire protocollen zoals Duotecno, KNX, Domintell, Helvar, Crestron en AMX kan elke installateur en/of system-integrator met iRidium mobile projecten realiseren op elk platform: iOS, Windows, Android en MacOS.

Voor meer informatie: www.iRidiumMobile.nl