13.07.2015

High-end project in Oostenrijk

This is really ‘High-End’…

U weet het al: met iRidium mobile kunt u alle kanten op: woningen, superjachten, industriële toepassingen, zorgtoepassingen, gebouwen, het kan niet op.

iRidium mobile is dan ook iets meer dan alleen een visualisatie-pakket: het is een framework waarmee installateurs en system-integrators tot het uiterste kunnen gaan op grafisch- en technisch vlak.

Ook in de echte ‘High-End’ woningen komt iRidium mobile tot zijn recht; het onderstaande bericht is daar weer een voorbeeld van…

Recentelijk leverde onze partner uit Oostenrijk, Hometec, deze schitterende villa op.

Eind 2014 hebben wij een training gegeven aan deze system-integrator in Freistadt (in het noorden van Oostenrijk); waarna het team van Hometec razend enthousiast is geworden, en direct een high-end project is gaan visualiseren met onze software.

Waar voorheen voornamelijk Loxone en Gira Homeserver gebruikt werden, heeft ook Hometec nu besloten om volledig over te schakelen op iRidium mobile. Geïntegreerd zijn o.a. AMX en KNX, waarbij de besturing vanaf de diverse bedieningstoestellen uiteraard in handen is van iRidium mobile.

Het team van iRidiumMobile.nl is bijzonder trots op dit project; bekijk de foto’s op de website van topfotograaf Marin Pröll; deze prachtige reportage zegt meer dan 1000 worden…

http://www.martinproell.com/#!architekturvomfeinsten/c1xxv

Voor meer informatie: www.hometec.at en www.iRidiumMobile.nl